Om mig

Jag är en vetenskapligt lagd drömmare med stort hjärta. Hacker är en annan beskrivning som inte är helt missvisande. Här kommer jag att blogga om mitt liv och sådant som faller mig in.

Jag är eller har varit intresserad av nästan allt (datorer, programmering, konst, musik, matlagning, pistolskytte, flugbindning, fiske, träning, foto, innebandy, mikroskopiering, hacking/cracking, vetenskap, filosofi, naturen, klättring, svarvning, elektronik, filmer, böcker och så vidare). Så länge jag lär mig något och det är kreativt brukar jag tycka om det. Jag är även en slags blandning mellan Spirituell och Ateist, hur nu det går ihop. Men jag har många erfarenheter och upplevelser av synskhet och sanndrömmar. Min vetenskapligt lagda sida har gett upp på att försöka förklara det efter alla dessa år :). Man får ta det som det är helt enkelt. Filosofi är också nåt som intresserar mig.

Om du vill hitta mig på andra platser eller ta kontakt så prova maila mig på: dlccmind (snabel a) gmail.com.

Om du vill använda någon bild från min blog behöver du min tillåtelse först.

5587e2762dad11e394a422000a1f9874_7

4 Responses to Om mig

 1. Rövarn says:

  Hej! Känner inte dig som person utan har hittat till din blogg tack vare Jonas Sandberg. Måste säga att det är kusligt att läsa din utläggning om kärlek. Jag känner igen mig så brutalt i din beskrivning av fenomenet. Samtidigt, hur sjukt det än kan låta, så känns det befriande på nåt sätt att det finns fler människor som råkat i klorna på det ondskefullt onda som finns runt omkring oss. Att man inte är ensam så att säga. Men givetvis är det förbannat tragiskt att ta del utav hur smärtsamt tilltygad du blivit. Jag känner en sorg som medmänniska över hur vedervärdigt vidrig detta samhälle kan vara. Fortsätt gärna att skildra “kärleken”. Du har ett sätt att skriva på som verkligen tilltalar mig.

  Tack för ordet!

  • mind says:

   Oj, tackar tackar :). Problemet är väl att jag gräver ned mig känslomässigt när jag skriver av mig och sen kan jag släppa det lite mer och gå vidare. Om jag fortsätter skriva om samma sak kommer jag nog må sämre och älta. Men det kanske kommer mer utlägg i framtiden, skriver även dikter mer eller mindre regelbundet. Skriver du också på nån blog?

 2. Abdi Fråntensta says:

  e du peddofil du vill spela med 9 åriga svenska små pojkar

  • mind says:

   Du kanske syftar på en av mina bästa kompisars son? Ja han är välkommen att spela med oss. Tror inte vi får samma sorts nöje ur spelet som du verkar få om du tycker sådär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *