Nära nu, eliten har panik

Korruptionen i Demokratiska partiet är enormt, det är också en av kärnorna i New World Order så att säga. Både demokrater och republikaner är inblandade förstås, den mörka staten går djupare, men det är den del som syns tydligast utåt just nu.

Jag har hopp.

Det är nämligen så att ni som känner mig, vet att jag kommer med mina konspirationsteorier med jämna mellanrum, eller åtminstone funderar över dem. Många har jag förkastat. Jag går hårt på fakta och källkoll. Jag vet att många inte har trott på mig genom åren, ofta känns det som att prata för döva öron, inte utan att man får lite Alex Jones varning över sig ibland, hehe. Men jag tror att jag kommer få upprättelse i detta ganska snart. Det är nämligen så att eliten börjar få panik. Demokraterna i USA, som är värst korrumperad av NWO just nu, har panik. De uppmanar till än det ena än det andra. De vill desperat dölja det som börjar nystas fram om dem genom att skifta uppmärksamheten på andra saker. De har kontroll över stor del av media dessutom.

Det jag hittat i min “hackingkarriär” genom åren kommer äntligen komma till allmän kännedom. Förhoppningsvis i alla fall. Kanske blir min 40-års dag också en punkt för hela den delen i min karriär och en ljusare framtid är möjlig för hela mänskligheten.

Pedofiler och mördare i maktens korridorer kommer ställas till svars.
Det kommer vara mängder av missledande nyheter i början, men över tid kommer saker falla på plats.
Wait and see. Wait and see.

This entry was posted in Personligt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *