Avledande manöver – Krig

Nu när FISA memot kommit ut som bevisar den enorma korruptionen bakom kulisserna så kommer mörkermakterna att vara desperata efter att inleda en avledande manöver.

Jag förväntar mig kallt något stort snart för att flytta strålkastaren bort från deras korruption till något annat. Skulle tro de kommer ordna så att någon anfaller med en missil, kanske t.o.m kärnvapen, men det återstår att se. Målet kommer att vara att starta ett stort krig, så klart kommer målet vara att få USA inblandade. Troligt scenario att Hizbollah skickar en missil på Israel och så startar ett stort krig som USA blir indraget i. Eller en missil från Nordkorea mot USA, så blir USA indragna i krig med dom och Kina blir involverad. Det är vad jag tror är troligt den här månaden.

This entry was posted in Personligt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *