Maktens korridorer

En stort antal mycket mäktiga människor runt om i världen är involverad i pedofilnätverk.
Det börjar röra sig åt ett håll att folk kommer börja åka dit för det.

Jag har varit involverad anonymt för att sätta dit en del av dessa monster. Det har gått så pass långt nu att jag kan säga det öppet. Ett litet fritidsintresse jag haft några år. Mina kunskaper om reversing och hacking har kommit väl till hands. För att skydda vänner och bekanta har jag hållit detta hemligt. Men också för att ingen skulle tro mig. Det är mycket värre än vad vanliga oinsatta människor tror.

Många kommer att få sina ögon öppnade inom det närmaste året eller två, beroende på hur lång tid det tar innan skiten träffar fläkten. Men det är i rullning.

This entry was posted in Nyheter, Personligt, politik. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *