En jobbig tid

Det börjar vara ett tag sedan jag skrev sist.

Det har hänt en hel del senaste månaderna. Polisutredningar bland annat.
Jag tror det är säkert att säga nu att min stalker är identifierad. Förhoppningsvis innebär det här slutet på en mycket jobbig 10-års period. Det återstår att se om jag får ekonomisk ersättning, det vore trevligt. Visserligen har det här kostat mig oberäkneliga mängder pengar men det är inte det viktiga för mig, det viktigaste är att det är över och att jag kan gå vidare i livet.

Det är ganska otroligt vad psykiskt sjuka människor kan ställa till med när de sitter i en position av makt eller medel att jävlas med en. Till de före detta vänner till mig som krävde bevis i olika former, det finns nu bilder, filmer, polisprotokoll och utredningar samt otaliga vittnesmål, IP-nummer och loggar, speglade telefoner och loggar för det, bankloggar, mail med mera, med mera.

För en del räcker det ju inte och jag har tröttnat på att försöka bevisa. Så till er säger jag bara:
https://en.wikipedia.org/wiki/Victim_blaming
… och går vidare med mitt liv. Hoppas ni inte är lika dömande mot andra personer ni stöter på i livet. Kram

This entry was posted in idioter, Personligt and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to En jobbig tid

 1. Emma says:

  Vad skönt att det förhoppningsvis löser sig! Du förtjänar verkligen lugn och ro nu.

 2. Tontsixe says:

  Hej!

  Jag har varit ur svängen läääänge, avregistrerade Facebook jan 2015 och under den våren bara loggat ut från allt. Detta gjorde jag för att jag inte orkade ha kontakt med andra alls. Så jag hoppas du inte har känt att min frånvaro har varit personligt riktad mot dig för alla möttes av denna tystnad, även mina föräldrar.

  Jag försöker försiktigt smyga mig fram till det sociala och började på Steam. Jag kikade runt och fann då att du hade länkat till denna sida.

  Så varför jag skriver alls är för att låta dig veta att jag blev glad av att läsa att det gått framåt för jag vet om hur jävligt du har haft det och jag hoppas du får ett lättare liv nu. Du är en fin vän och jag hoppas att ingen ska få sabotera för dig igen.

  Allt gott! /Ric

  • mind says:

   Tack! Ja, jag har också känt mig överbelastad. Nej jag tog det inte personligt, men jag har känt av att du försvann och saknat dig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *