Jag hittade spionprogram

Och inte vilket spionprogram som helst, läs texten noga.

Detekt hittar trojan

Detekt hittar trojan

Längre ned i inlägget har jag även filmat när jag hittar den.

Jag har under en längre tid varit utsatt för en stalker som trackasserat mig på olika vis. Genom åren har det kostat mig vänskap, kärlek, jobb, möjligheter, tid, energi och i vissa fall mitt rykte. Jag tvekade länge om jag skulle skriva det här inlägget publikt men kom till slut fram till att jag inte har något att förlora. Det är inte lätt att sammanfatta allt jag råkat ut för men jag ska göra ett försök. Någon har lyckats få in trojaner på min dator upprepade gånger genom åren. Detta gäller även min smartphone. Detta har använts till att skriva falska mail från mig till andra och fått mig att framstå i dålig dager. Det har använts till att övervaka allt jag gör på min dator och online för att sedan använda detta mot mig. Det har använts till att logga in på mina användare på olika communityn, exempelvis facebook för att ställa till oreda där. Det har även kommit mail till mig från anonyma mailkonton, samt skickats mail till vänner och bekanta från anonyma mailkonton, dessa mail har varit konstruerade för att förstöra relationen till mina vänner och till flickvänner jag haft, även som det har visat sig för att få mig sparkad från arbeten eller se till så jag aldrig får ett arbete som jag söker. Detta gäller även telefonen och sms. Det har alltså kommit falska sms, anonyma sms, till och från min telefon, till och från vänner.

Till stor del har den eller de som hållit på såhär lyckats. Jag har förlorat flera förhållanden på grund av detta och jag har förlorat 99% av mina vänner. Det blir så efter ett tag att kravet slutligen har landat på mig att jag på nåt vis blivit tvungen att bevisa vem det är som trackasserar mig, att jag blir trackasserad osv. Det intressanta med mänsklig psykologi är att bevis inte räcker, eller åtminstone inte tydliga indikationer. T.ex att det kommer trackasserande sms från min telefon då min telefon befinner sig i ett helt annat rum medan jag sitter och pratar med personen i fråga. En sådan sak borde exempelvis varit rätt uppenbart att det inte är jag som skrivit. Men så fungerar inte folk. Nå, det är som det är med det. Under åren har jag hittat små bevis här och små bevis där, men att försöka nysta i detta har tagit hårt på energin. Man orkar helt enkelt inte hålla reda på allt och till slut knappt bry sig. Jag har provat de flesta sätt att förhålla mig till detta som jag kan komma på men ingenting har fungerat. De flesta före detta vänner tror jag är galen, ondskefull eller värre. Potentiella arbetsgivare tror jag är en mördare, pedofil, psykopat och mer. Listan kan göras hur lång som helst.

Den som trackasserar mig använder sofistikerade metoder och jag förstod förhållandevis tidigt att det är någon som är väldigt skicklig på det den gör. Helt uppenbart kan den långt mer än mig om hur man hackar sig in i folks datorer samt skyddar sig mot sådant. Riktigt hur avancerade metoder visste jag inte säkert förrän alldeles nyligen. Jag har precis förlorat två potentiella jobb på grund av trackasserande email till den potentiella arbetsgivaren där det förklarades att jag minsann var inblandad i ett mord och kommit undan med det samt att jag hade såna problem med humöret att jag misshandlade folk. Den som känner mig vet att det är nästan skrattretande felaktigt, jag är helt enkelt inte en sån person. Men för första gången så kontaktade faktiskt arbetsgivaren mig och berättade om det här, jag fick bekräftat att det faktiskt är någon som håller på så här. Det blev ändå ingen anställning, för vem vill ha en anställd som är inblandad i sånt här tjorv? Dock så verkar det som att polisen lyssnade på mig denna gång, för den här gången var min polisanmälan faktiskt uppbackad av någon annan trovärdig källa.

Sedan hände något mycket intressant. Jag var rätt säker på att mina datorer samt min mobiltelefon var hackade. Telefonen visste jag att jag inte kunde göra så mycket åt eftersom jag inte har så mycket tekniska kunskaper om mobiltelefoner (annat än att göra appar typ), däremot datorn gav jag mig på för att försöka rensa ut och hitta trojaner och spionprogram. Jag provade allt jag kan tänka mig och det tog mig hela natten. Jag hittade ingenting. Jag körde varenda scan jag kunde komma på, fortfarande ingenting. Jag satt med debuggers och analyserade program och filer jag misstänkte kunde vara inblandade. Fortfarande ingenting. Så hittade jag ett verktyg som Amnesty hade. Det kändes lite långsökt men jag testade i alla fall. Det här är resultatet:

Om du vill ta hem filmen finns denna länk:
spionprogram

Vid det här laget var jag så van vid att alla bara tror jag snackar skit om precis allt såvida jag inte har hårda bevis. Så jag stängde av scannen, slet upp kameran och började filma, så scannade jag igen och resultatet ser ni i filmen. Jag tog några bilder också. Direkt efter jag var klar så sparade jag undan hela rubbet på ett USB-minne. Jag satt och funderade en stund vad jag skulle göra och började läsa logfilen från Detekt (som scanningsprogrammet heter). Den rapporterade att svchost.exe var infekterad. Vid det här laget hade det gått kanske en timme ungefär, då kraschade datorn… och min bärbara dator… och telefonen. Samtidigt. När datorerna startat om var alla filer som hade med detta att göra försvunna. Telefonen var helt tom till den milda grad att den verkade vara fabriksåterställd eller nåt. Jag hade kvar USB-minnet dock, bevisen hann bli sparade. Jag gick till polisen med telefonen och minnet.

Så ser mitt liv ut just nu. Jag har någon som stalkar mig som är antingen en regering, spionorganisation (FRA, SÄPO, NSA osv), eller enskild person med tillgång till deras program. Där har ni det svart på vitt. Bara att läsa vad som står om trojanen den hittar i inforutan längst ned då den hittar den.

P.s Jag har ingen telefon längre. Kontakta mig på nåt annat vis.

This entry was posted in Personligt. Bookmark the permalink.

4 Responses to Jag hittade spionprogram

  1. Ann-Sofie says:

    Har gått igenom exakt allt du skrivit i 4 år:(

  2. Emma says:

    Det här låter verkligen hemskt jobbigt! Förstår inte vem som kan vilja förstöra såhär för en annan människa. Hoppas att polisen gör något åt detta eller att det ordnar sig på något sätt, för det gör mig ledsen och arg att du ska behöva ha det såhär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *