Lite foton

Petter tog lite fotografier på mig.

DSC_0395

DSC_0418

Tycker de blev rätt bra. Han har talang den mannen!

This entry was posted in Personligt and tagged . Bookmark the permalink.

8 Responses to Lite foton

 1. xxxx says:

  Det var fina bilder på dig. Men jag är här för att berätta något annat. Det är två personer som terroriserat och stalkat dig. De arbetar på samma ställe. Jag trodde inte jag skulle hitta igen dig då jag inte fick så mycket info men lyckades med uteslutningsmetoden. Det är inte bara du som har varit utsatt för deras terror, flera andra har också råkat illa ut. Jag har tipsat uppdrag granskning men inte fått något svar. Personnumret på en av dem är ******-****. Hans namn är Lennart. Jag vet inte vad den andra heter men jag skulle nog vilja påstå att de är psykopater båda två. Lennart är den lindrigare av dem. Lycka till. (Personnumret censurerat /admin)

 2. Verutschkow says:

  Vad vill du mig MIKAEL ISAKSSON född 19780713-**** address Skabram 204, 96299 Jokkmokk som har stalkat mig i flera år nu? Du har samarbetat med LIZA MARKLUND för att sprida lögner om mig. Jag har hittat din lilla stab med PIRAT-lögnerskor som går dina ärenden. Det är intressant hur en PIRAT och tjuv har det med moralen. (Censurerade mina 4 sista siffror, /Admin)

 3. Verutschkow says:

  Du är inte den enda som är bra på datorer. Vissa vet mycket mer om saker. Kanske om skafferier och sådant. Nån sa vad som kan finnas i dem hörde jag. Trist för den som hamnar i kläm men LIZA MARKLUND har inga skrupler. Tro inte du är så listig när hon lämnar dig utnyttjad.

  • mind says:

   Jag tolkar det där som att du precis erkände att det var du som skickade dödshot till mig för några år sen.

 4. ANONYM says:

  I det här fallet har någon stulit signaturen Verutschkow från dess
  rättmätige ägare …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *