Det här med sånt som gör mig glad

Som jag skrev tidigare måste jag hitta saker som gör mig glad. Nördiga saker gör mig glad. Visserligen inte lika glad som de brukade men bättre än inget. Så jag tänkte lägga upp några gamla minecraftbilder på saker jag byggt. De här bilderna använder modpacket Tekkit som lägger till en hel del tekniska saker man kan bygga.

På bilderna ser man halvfärdiga versioner av ett vattenkraftverk, ett kärnkraftverk samt ett automatiserat lager som jag byggt. De är alla färdiga utom lagret som nästan är färdigt. Jag har inte tagit med några bilder på min robotiserade trädfarm dock. Men den är awesome, vad är inte coolt med robotar?

This entry was posted in Personligt, spel and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *