En vecka i Stockholm

Jag har haft en underbar vecka i Stockholm i goda vänners lag. Det har hunnits med både Oktoberfest, tantohäng och Pride. För att inte tala om sushi med Signe, hänga med Petter, massor med fester, god mat, spela Munchkin, besöka museum (och upptäckte att de sagt GLAS-museum, inte LASER-museum. Döm om min besvikelse när vi kom på det). Träffat en mängd nya mycket trevliga och allmänt underbara människor, varav en del jag med all säkerhet kommer behålla kontakten med :). Här kommer ett litet axplock av de bilder jag tagit.

This entry was posted in Drömmar, frihet, humor, kaos, Personligt, utekväll. Bookmark the permalink.

4 Responses to En vecka i Stockholm

 1. Kay says:

  Thaimaten ser otroligt god ut, minns du var stället låg?

  • mind says:

   Hmm, tänker så det knakar, men jag har så attans hög feber så det är lite svårt. Det var nåt slags köpcentrum iaf. Men var sjutton var det? Hmm…. jag minns iaf att de hade såna elektroniska brickor som pep när maten var färdig så lämnade man in brickan och fick sin mat. Det KAN ha varit Linde-nånting nära slussen men jag vet inte om jag blandar ihop det med nåt annat ställe då. Måste fråga min vän som jag var där med vart det låg.

 2. staffan says:

  Kul att du gillade flippret!..välkommen igen/staffan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *