Den sjungande sjön

Det var kallt och fint idag. Jag gick ned till sjön och filmade när den sjöng.
video-2011-11-15-13-17-56

This entry was posted in Musik, Personligt. Bookmark the permalink.

One Response to Den sjungande sjön

  1. Erika says:

    Vackert utöver sjön, och nog hördes det som den sjöng, precis som du skrev. Vissa dagar är bara så fina rofyllda och tysta, med småljud som inslag. I morgon tänker jag mig ut. Tanken var den idag, men efter det sjuka jag drog på mig så är orken inte okey ännu, men lite i taget så ger säkert allt med sig. Kameran är alltid med ifall att, och det brukar det bli. Har väl aldrig sett så många motiv som när kameran är glömd vilket inte sker ofta, men det sker, då blir jag lite småsur.

    Vinkelevink från ett tidigare idag soligt Säter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *