Juletid

Det blev en härlig julafton med familjen. Farsan har skaffat en grammofonspelare med usb-uttag som man kan använda till datorn. Det går även att köra den på det gamla vanliga sättet. Det gjorde vi. Otroligt härlig stämning med gamla 50-70 tals musik medan vi åt julmat, drack en lagom liten mängd alkohol och hade djupa samtal om allt mellan himmel och jord. På juldagen gick jag ut på hotellet i Jokkmokk. Jag var nykter så jag skulle slippa gå hem ifall det blev minus 30 eller nåt. Nu blev det inte det, men o andra sidan så var det inte så jättespeciellt på hotellet heller. Det var trevligt och jag träffade några kompisar men inte så mycket mer än så. Körde till Lindholm sen och så satt vi ett kompisgäng där och surrade om allt möjligt. Igår blev det plump hemma hos Maria Falck. Riktigt trevligt och roligt. Vi satt där och lirade några omgångar. Givetvis så vann Maria sista omgången, hon brukar vinna :).

This entry was posted in Personligt, utekväll. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *